Două arme de vânătoare cu alice şi şapte cartuşe, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două arme de vânătoare cu alice şi şapte cartuşe, confiscate de poliţişti
Două arme de vânătoare cu alice şi şapte cartuşe, confiscate de poliţişti

Poliţiştii atrag atenţia deţinătorilor legali de arme letale şi neletale supuse autorizării cu privire la obligativitatea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acesteia.

„La data de 22 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 50 de ani, din localitatea Ludeşti, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu a depus armele la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă. De asemenea, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, două arme de vânătoare cu alice şi şapte cartuşe”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Totodată, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Pucioasa şi cei de la ordine publică au depistat un bărbat din Bucureşti, ce deţinea în reşedinţa sa din oraşul Pucioasa un pistol cu gaze, cu 22 de cartuşe şi o puşcă cu aer comprimat. 

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că valabilitatea permisului de armă era expirată. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar armele au fost ridicate în vederea confiscării”, mai arată oamenii legii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite