DJST Dâmboviţa, aproape de a ajunge în subordinea Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJST Dâmboviţa, aproape de a ajunge în subordinea Consiliului Judeţean
DJST Dâmboviţa, aproape de a ajunge în subordinea Consiliului Judeţean

Direcţia de Sport şi Tineret Dâmboviţa ar putea trece, de vineri, în subordinea Consiliulului Judeţean. Dacă, peste două zile Curtea Costituţională va valida legea prin descentralizare, instituţia condusă de Claudiu Mănescu nu va mai aparţine de Ministerul Tineretului si Sportului aşa cum s-a întâmplat până acum.

Mai mult decât atât, transferul DJST în cadrul autorităţii judeţene va duce la dispariţia actualului serviciu de sport care există în momentul de faţă în rândul organizaţiei prezidate de Adrian Ţuţuianu. Astfel, în aceste condiţii la CJD va exista o reoganizare totală în ceea ce priveşte domeniul sportiv. 

„Dacă trecem de Curtea Constituţională cu legea va trebui să facem o fuziune a direcţiilor de sport, deoarece în cadrul CJ există un serviciu pentru sport, tineret şi tabere. Nu am început să discut despre organigramă pentru că vreau să văd ce se întâmplă peste două zile. Va fi evident că vom desfiinţa serviciul de sport care există deja la CJ şi vom forma o singură entitate pentru Direcţia de Sport şi Tineret care va gestiona subiectul pentru următorii ani”, a declarat Adrian Ţuţuianu. 

Mai mult decât sigur, dacă legea descentralizării va fi validată Clubul Sportiv Târgovişte ajunge tot în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, iar Sala Sporturilor va aparţine de Primăria Municipiului Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite