Dâmboviţa. Liberalii sunt de partea lui Dragnea. „Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În opinia sa, moţiunea de cenzură de astăzi nu va trece
În opinia sa, moţiunea de cenzură de astăzi nu va trece

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Grindeanu ar trebui să plece acasă după ce a rămas fără sprijinul politic din partea PSD.

"Ceea ce se întâmplă la nivel naţional este demn de  Cartea Recordurilor. Partidul care a obţinut un rezultat foarte bun la alegeri să-şi răstoarne propriul guvern printr-o moţiune de cenzură este un lucru nemaiîntâlnit în politica mondială. Colegii noştri parlamentari vor participa în ziua dezbaterii moţiunii, dar nu vor participa la vot. Nu vrem să fim părtaşi la acest meci intern al PSD care ne aduce numai deservicii atât pe plan naţional, dar mai ales internaţional. Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă şi spun acest lucru pentru că n-a ajuns acolo în urma unui examen, concurs, ci a ajuns susţinut de un partid politic. Din păcate, şi cei care s-au strâns în jurul domniei-sale încearcă o perpetuare a crizei care s-a născut la nivel naţional, criză care ne aduce numai dezavantaje", a declarat Marius Caraveţeanu.

În opinia sa, moţiunea de cenzură de astăzi nu va trece. 

"Ceea ce se întâmplă astăzi, negocierea între Partidul Social Democrat şi UDMR privind unele favoruri care se doresc a fi obţinute denotă şi mai mult disperarea în care se găseşte astăzi Partidul Social Democrat. Privim cu uimire, după ce ani de zile, multe dintre solicitările UDMR au fost respinse, astăzi, peste noapte, înainte de dezbaterea pe moţiunea de cenzură, toate aceste favoruri devin realizabile", a mai spus liderul liberalilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite