Cum s-au descurcat cadrele didactice la concursul de titularizare, în Dâmboviţa. Doar patru medii de 10 şi un procent uriaş de respinşi

0
0
titularizare

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestaţiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.

Rata notelor peste 7 (şapte) obţinute de candidaţii din judeţul Dâmboviţa care au susţinut proba scrisă este de 42,63 % (la nivel naţional este de 44,47%). Procentul notelor între 5 şi 7 este de 36,66%. 

Patru candidaţi au obţinut nota 10, iar 243 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 627 de candidaţi din totalul de 797 de candidaţi înscrişi.

În centrele de evaluare au fost notate 570 de lucrări, întrucât 57 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. 

Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi pe site.

„Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare”, precizează ISJ Dâmboviţa, într-un comunicat de presă.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice, organizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în intervalul 4 - 5 august.

Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite