CRUZIME: Căţel aruncat de viu în tomberonul cu gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un căţeluş de câteva luni a fost tratat cu cruzime de vânzătoarea de la un magazine alimentar de cartier, din zona Dealu Mare.

Bietul animal, spun locatarii blocurilor din preajmă, nu deranja pe nimeni. Se aciuase aproape de calea ferată, iar uneori se aşeza lângă un stâlp de electricitate de la marginea străzii. Gheorghe Păun era în casă, când a auzit vaietele căţeluşului. S-a uitat pe geam, să vadă ce se întâmplă.

Oamenii cer intervenţia Poliţiei Animalelor

“Vânzătoarea de la magazinul din faţa blocului luase căţelul de gât şi a mers aşa cu el până la tomberonul de gunoi şi l-a aruncat. L-a trântit ca pe un bolovan”, afirmă Gheorghe Păun. Omul a coborât imediat şi a scos căţelul din ghenă.

“Cred că i-a rupt un picior când l-a azvârlit. Dacă îl lăsam aici, veneau ăştia de la Salubritate cu maşina şi, vă daţi seama, în băgau în malaxoare”, completează bărbatul. 

La magazinul cu pricina, vânzătoarea nici nu a vrut să stea de vorbă cu noi. Ne-a întâmpinat cu îndemnul “Ieşiţi afară! Nu aveţi niciun drept să intraţi în magazin”.

Cât priveşte povestea căţelului, nu a recunoscut că l-a aruncat în tomberon. “Domnul care a reclamat, să-l ia la el acasă, să-l ţină, nu să stea aproape de magazin”, a sărit ca arsă vânzătoarea.

Oamenii din Cartierul CFR sunt hotărâţi să scrie o reclamaţie la Poliţia Animalelor. Momentan, în Dâmboviţa nu s-a înfiinţat o filială.

Din câte am aflat, de-abia peste 10 zile se face public rezultatul concursului pentru ocuparea postului de inspector coordonator pe Dâmboviţa. În final, în judeţul nostru, vor acţiona 15 reprezentanţi ai Poliţiei Animalelor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite