Crucea Roşie Dâmboviţa a pregătit 100 de pachete pentru populaţia aflată în autoizolare sau carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crucea Roşie Română râmâne în continuare în prima linie a asistenţei umanitare alături de cei aflaţi în nevoie. Crucea Roşie Dâmboviţa are pregătite 100 de pachete de alimente pentru familiile flate autoizolare sau carantină.

„Crucea Roşie Dâmboviţa este la datorie şi în colaborare permanentă cu autorităţile judeţene şi locale, asistă populaţia aflată în autoizolare prin asigurarea pachetelor de alimente de bază conform normelor şi standardelor Crucii Roşii Române pentru situaţii de urgenţă, oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus (COVID-19). Încă de vineri seară, Crucea Roşie Dâmboviţa are pregătite 100 de pachete de alimente. Un pachet cu alimente de bază cântăreşte 12,5 kg şi asigură necesarul de hrană pentru o familie formată din 3 persoane, pe o perioadă de 2 săptămâni”, se arată într-un comunicat al Crucii Roşii Dâmboviţa.

Până la acest moment au fost doar două solicitări din partea Primăriei Fieni şi din partea Primăriei Dărmăneşti de a trimite pachete unor astfel de persoane.

„Având în vedere răspândirea galopantă a acestei afecţiuni, necunoscute până acum, Cruce Roşie îndeamnă pe cetăţeni la calm şi raţiune”, se mai arată în comunicat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite