COVID-19. Elevii de la Carabella ajută sistemul medical. Au început producţia de viziere la imprimantă 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
viziere carabella

Asociaţia "Noi Zidim Viitorul", cea care susţine echipele de robotică din Colegiul Naţional „Constantin Carabella” dă o mână de ajutor sistemului medical. Cei care pot susţine achiziţionarea de materiale pentru a mări "recolta" de echipamente de protecţie sunt aşteptaţi să dea o mână de ajutor.

Echipele ,,Phantom” şi ,,Under Construction” din Colegiul Naţional ,,Constantin Carabella” au răspuns acestei provocări şi au construit, la imprimantele 3D primele viziere pentru cadrele medicale din Târgovişte.

viziere carabella
viziere carabella

„Am început să creăm viziere de protecţie pentru medicii care sunt din prima linie în bătălia cu acest virus. Pentru a mări procesul de confecţionare al acestora, rugăm persoanele care dispun de o imprimantă 3D să ne ajute cu printarea obiectelor necesare pentru viziera sau cu filament 3D. 

Dacă nu dispuneţi de această imprimantă, ne puteţi ajuta cu materialele consumabile (ex: plasticul pe care il punem pentru viziera) sau chiar şi cu un share la această postare. Vă mulţumim pentru susţinerea voastră şi numai împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă!

Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte, înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română”, a scris echipa Under Cosntruction Târgovişte, pe Facebook.

viziere carabella
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite