Copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani sunt "rugaţi" să devină actori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La selecţie sunt aşteptaţi copii talentaţi, cu spirit de echipă, comunicativi, dezinvolţi şi creativi cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani
La selecţie sunt aşteptaţi copii talentaţi, cu spirit de echipă, comunicativi, dezinvolţi şi creativi cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani

Copiii talentaţi, cu spirit de echipă, comunicativi, dezinvolţi şi creativi cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani din Dâmboviţa sunt aşteptaţi să se înscrie în trupa de teatru Forum care va fi constituită în cadrul proiectului „Reţea de centre de educaţie nonformală pentru viaţă în mediul rural din Dâmboviţa”.

Vrei să fii actor? Vrei să dai frâu liber creativităţii tale? Să apari pe scenă şi toată lumea să aprecieze talentul tău? Să cunoşti copii şi tineri care au aceleaşi pasiuni, să călătoreşti şi să înveţi lucruri noi într-o manieră distractivă? Dacă răspunsul la aceste întrebări este "DA", anul 2015 are semne bune pentru cei care vor să devină activi în comunitatea lor. Ei pot deveni „actorii” schimbării atitudinilor şi mentalităţilor „înapoiate” din comunitatea lor!

Asociaţia „Târgovişte spre Europa”, în parteneriat cu Asociaţia „Tineri pentru Europa de Mâine”, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi bibliotecile comunale din Dâmboviţa organizează miercuri, 14 ianuarie, începând cu ora 11:00, la Biblioteca Judeţeană, selecţie pentru trupa de teatru forum care va fi constituită în cadrul proiectului „Reţea de centre de educaţie nonformală pentru viaţă în mediul rural din Dâmboviţa”,  finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

La selecţie sunt aşteptaţi copii talentaţi, cu spirit de echipă, comunicativi, dezinvolţi şi creativi cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani din întregul judeţ înscrişi în grupul ţintă al proiectului menţionat mai sus. Pentru a ne convinge de calităţile şi motivaţia lor, participanţii vor susţine o probă practică şi vor trece printr-un scurt interviu.

Nu vă temeţi, nu va trebui să memorăm replici, pentru că scenariul îl vom construi împreună bazându-ne strict pe…improvizaţie. Aşadar, dacă doriţi să faceţi parte din echipa noastră, vă aşteptăm cu drag miercuri, 14 ianuarie 2015, începând cu ora 11:00 la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa!

Cu acest prilej, bibliotecari din întreg judeţul, care vor însoţi copiii pretendenţi la un loc în trupa de teatru forum, vor participa la un schimb de experienţă în care colegi din judeţ vor arăta din realizările lor şi modul în care lucrează cu copii şi tineri folosind metode de educaţie nonformală.

Pentru informaţii suplimentare legate de eveniment poate fi contactat:

Vlăduţ ANDREESCU, coordonator reţea – Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine, tel. 0724477991, e-mail: vladut_andreescu@yahoo.com.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite