Colegiul Economic din Târgovişte, premiat de Institutul European Român (IER)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a
În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone a organizat la Bucureşti, în data de   7 decembrie 2016, conferinţa cu tema „Reforma UE şi viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorităţi, noi obiective? Provocări pentru ţările din Europa Centrală şi de Est”.

La eveniment au participat reprezentanţi oficiali din România şi din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene. 

În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a. 

În acest an, au fost aduse în atenţia publicului interesat de domeniul afacerilor europene şcolile şi liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul ”Şcoala Europeană” şi Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, promotorul şi coordonatorul acestui proiect. 

"Una dintre cele şapte unităţi de învăţământ din ţară premiate pentru promovarea spiritului şi valorilor europene este Colegiul Economic "Ion Ghica" Târgovişte, desemnat de cinci ori "Şcoala Europeană din 2004 până în prezent, dat exemplu de reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale, ai IER şi ai MENCS pentru numeroasele, variatele şi valoroasele proiecte europene pe care le-a iniţiat şi derulat! Acest premiu este o nouă confirmare a muncii şi dăruirii depuse în această unitate de învăţământ de către toţi membrii comunităţii şcolare (profesori, elevi, părinţi, operatori economici – parteneri de practică, autorităţi locale)", se arată într-un comunicat al Colegiului Economic.

Colegiul Economic a fost reprezentat de Ilie Suzana, doamna director adjunct Rădulescu Carmen şi din partea elevilor, Dumitru Cristian.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite