Chindia, tot mai aproape de prăpastie. Eşecul cu Sepsi i-a produs o criză de nervi lui Săndoi: „Nu putem fi atât de naivi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chindia Târgovişte nu îşi mai revine. Echipa antrenată de Emil Săndoi este tot mai aproape de retrogradare, după ce luni a suferit un nou eşec, scor 2-0, în faţa echipei Sepsi.

Eşecul cu Sepsi i-a produs o criză de nervi lui Săndoi. Tehnicianul care a preluat formaţia dâmboviţeană în urmă cu două săptămâni i-a reproşat pe un ton ridicat lui Josip Ivancic faptul că a lăsat-o pe Chindia în inferioritate numerică în minutul 24. 

Covăsnenii s-au impus prin golurile marcate de elveţianul Goran Karanovic (43), după o minge respinsă de portarul Mihai Aioani, şi de slovacul Pavol Safranko (85), la capătul unui contraatac. De asemenea, gazdele au avut şi o bară, prin olandezul de origine marocană Anass Achahbar (79).

"Timpul trece, facem greşeli care ne costă de fiecare dată. Dacă la meciul trecut am stat mai bine defensiv, la acest joc m-a deranjat. După ce că suntem în situaţia asta, nu putem să fim atât de naivi că să facem al doilea fault la mijloc şi să lăsăm echipa în 10. Nu ştiu. Unii jucători nu au realizări absolut deloc. Vorbesc de perioada de când sunt eu aici, nu am văzut nicio realizare la jucătorii străini. Sunt foarte supărat, toată lumea e foarte supărată pe Ivancic. Dacă se joacă 11 contra 11 nu se ştie, Sepsi nu ne-a pus cine ştie ce probleme. Ei au au doi atacanţi care au băgat-o în poartă. 

Şi că antrenor nu e posibil să faci minuni într-o perioada aşa de scurtă, ce să faci? Când faci astfel de greşeli individuale e efectiv fără comentarii.

E un program foarte greu, vedem poate vom mai face modificări în echipa de start. Fiecare jucător trebuie să aibă şansă să joace, poate unii au jucat prea mult şi au demonstrat că nu merită să o facă. Vor mai fi schimbări.

E o situaţie foarte grea, am ştiut în ce m-am băgat, vedem ce putem ce să facem în continuare. Eu sunt dator să le ridic moralul jucătorilor, sperăm să facem mai puţine greşeli şi cine ştie. Am avut şi o doză de ghinion. O să încercăm să îi aducem pe linia de plutire şi vedem ce putem să facem în scurtul timp rămas", a spus Emil Sandoi la finalul partidei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite