Chindia Târgovişte a obţinut a treia victorie în amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: AFC Chindia Târgovişte
Sursă foto: AFC Chindia Târgovişte

Chindia Târgovişte are rezultate bune în Antalya, acolo unde se află în cantonemtn. Echipa lui Viorel Moldovan a înregistrat a treia victorie, după ce au trecut cu 3-0, de Spartaks Jurmala, din Letonia.

În testul cu letonii, reuşitele roş-albaştrilor au venit în prima repriză şi au purtat semnăturile lui Barbu, Burlacu şi Benga.

Pentru târgovişteni, jocul cu Spartaks a fost penultimul din cadrul cantonamentului din Turcia. În primele meciuri amicale, Chindia a învins cu 3-0 pe Mardinspor şi Neftchi Kochkor, iar cu FC Sochi a terminat la egalitate, 0-0.

Pe 23 ianuarie, Chindia va susţine ultimul amical împotriva ruşilor de la FC Rotor Volgrograd. O zi mai târziu, elevii lui Viorel Moldovan se vor întoarce la Târgovişte.

Pe de altă parte, în acest stagiu de pregătire, Chindia nu a putut miza pe serviciile lui  Yameogo (Burkina Faso) care a întâmpinat probleme cu viza la plecarea în cantonament. Aşadar, fotbalistul african se va alătura lotului în momentul când Cherchez et comp. vor ajunge la Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite