Cherchez a început să-şi arate din nou „colţii” la Chindia. "Sper să joc cât mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Cherchez a început să-şi arate din nou colţii la Chindia. Ratarea transferului la Dinamo şi împăcarea cu Silviu Dumitrescu l-au împins pe fotbalistul târgoviştean să abordeze meciurile din mini-returul campionatului cu multă seriozitate şi cu o mare dorinţă de revanşă pentru cele întâmplate.


Mijocaşul de 23 ani a fost în deplasarea de la Câmpina unul dintre cei mai în formă jucători din angrenajul divizionarei C dâmboviţene. Explozia sa în disputa cu ocupanta locului 5 din seria C6 s-a văzut cel mai bine în partea secundă a meciului când a marcat al doilea gol al Chindiei şi a fost la un pas de a obţine un penalti pentru roş-albaştrii, când tabela de marcaj era încă imaculată. 

Prin reuşita cu FCM Câmpina, Cherchez şi-a trecut în cont al patrulea gol pentru gruparea dâmboviţeană în actualul sezon, după cele înscrise cu Civitas Făgăraş, FC Păpăuţi şi Conpet Ploieşti, în prima parte a sezonului. 

De asemenea, într-un top al marcatorilor de lângă Turn, mijlocaşul se clasează pe locul secund, la egalitate cu Honciu şi la doar un gol în spatele principalului golgeter, Nelu Bucă.

 Cherchez şi-a propus să ajute cât mai mult Chindia în meciurile care vor urma, iar la finalul sezonului să reuşească o nouă promovare cu aceasta în Liga a 2-a. 

„Este un lucru îmbucurător că am reuşit să batem pe FCM Câmpina, pentru a doua oară în acest campionat. A fost un joc dificil, disputat pe un teren foarte greu. Am câştigat cu prahovenii pentru că noi am demostrat că suntem echipa mai bună. Mă bucur că am reuşit să înscriu din nou, după ce nu o mai făcusem din prima parte a sezonului. De când am revenit la Chindia am spus că sunt pregătit să joc din nou la capacitate maximă. Sper ca de aici înainte să am parte de cele mai bune evoluţii, pentru a ajuta echipă să-şi îndeplinească obiectivele. Împotriva Câmpinei am obţinut o victorie importantă, atâta timp cât este o contracandidată la promovare. Sper să joc cât mai bine, iar la final să obţin promovarea cu echipa în eşalonul secund”, a declarat Cherchez pentru sportdambovitean.ro.

Prestaţia numărului 13 târgoviştean l-a mulţumit foarte mult şi pe Silviu Dumitrescu în prima deplasare din mini-retur. „Cherchez şi-a făcut din plin datoria la Câmpina. Este meritul lui că joacă din ce în ce mai bine în acest campionat. Pentru noi este un jucător exponenţial”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite