Box. Pugiliştii dâmboviţeni atacă Naţionalele de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ringul din vestul ţării, dâmboviţenii îşi propun să aibă parte de evoluţiile cele mai bune pentru a se putea ajunge la rezultate pe măsură
În ringul din vestul ţării, dâmboviţenii îşi propun să aibă parte de evoluţiile cele mai bune pentru a se putea ajunge la rezultate pe măsură

Începând de astăzi pentru pugiliştii dâmboviţeni urmează cinci zile de foc. Sportivii cluburilor târgoviştene iau parte la Campionatul Naţional de Box pentru tineret, o competiţie găzduită de sala de sport a Universităţii din Oradea.

În ringul din vestul ţării, dâmboviţenii îşi propun să aibă parte de evoluţiile cele mai bune pentru a se putea ajunge la rezultate pe măsură. Pentru această întrecere cluburile târgoviştene mizează pe câte trei boxeri. Dacă Clubul Sportiv îi trimite între corzile ringului pe Victor Mihai (cat. 49 kg) Ovidiu Grigorescu (56 kg) şi Alexandru Tăbârcă (75 kg), Clubul Sportiv Municipal apelează la serviciile lui Stelian Dicu (49 kg), Claudiu Grosu (75 kg) şi Visarion Badea (+91 kg). Cu o zi înainte de startul întrecerii, antrenorii celor două cluburi, Gheorghe Stan (CS) şi Nicu Tamaş (CSM) lăsase de înţeles că această competiţie se anunţă una extrem de dificilă pentru dâmboviţeni.

Ţinând seama că vor participa şi pugilişti de la loturile naţionale ne va fi aproape imposibil să ne gândim la locurile de pe podium. Noi sperăm să facem la Oradea o figură frumoasă, iar dacă se poate să ne întoarcem acasă cu o medalie indiferent de culoare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite