BMW incendiat în urma unui împrumut luat de la cămătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW incendiat
BMW incendiat

Un tânăr din Târgovişte a văzut, noaptea trecută, cum maşina s-a de 20.000 de euro, arde în propria curte. Persoane dintr-un grup rival au aruncat cu sticle incendiare asupra BMW-ului, la scurt timp după ce s-au bătut pe stradă. Incidentul a pornit de la un împrumut luat de la un cămătar, în valoare de 120 de milioane de lei vechi.

Totul s-a petrecut pe o stradă din Târgovişte, pe strada Valul Cetăţii. La scurt timp după ce s-au bătut din cauza lui Motoretă, cunoscut cămătar în zonă, BMW-ul a fost incendiat. Rudele tânărului  au reuşit să stingă focul înainte ca întreaga maşina să fie distrusă.

Oamenii legii şi pompierii au fost chemaţi prin apelul unuic de urgenţă 112 pentru a interveni. Rudele proprietarului spun că au văzut mai multe persone care au intrat în curte şi au aruncat două sticle incendiare în autoturism. Maşina a fost cuprinsă de flăcări în câteva secunde, însa a fost stinsă până la venirea pompierilor.



“Motoretă mi-a dat foc. El dă bani cu camătă. A împrumutat 120 de milioane de la el şi pentur că nu reuşeam să îi dau, am făcut imprumut la banci. Eram beat când i-am cerut. Pentru ca nu i-am dat toţi banii în acelaşi timp, mă tot ameninţa şi pe mine şi pe băiatul meu”, a spus unul din cei implicaţi.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie dar si criminaliştii care încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul. “Am fost sesizaţi că la un autoturism parcat pe o stradă din Municipiul Târgovişte, a izbucnit un incendiu. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetării, să se propună măsuri procedurale”, a declarat agentul Raluca Trandafir.

BMW



Urmează ca suspecţii  incendierii autoturismului să fie chemaţi de către oamenii legii la audieri. Autoturismul nu era asigurat aşa că proprietarul îşi va repara maşina pe propria cheltuială.

BMW incendiat
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite