Bătrâna Dacie a fost turtită de impunătorul Samson. Acrobaţii periculoase, la Stunt Show. GALERIE FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zboruri peste maşini, răsturnări spectaculoase, treceri prin perdele de foc, drifturi asurzitoare, mers cu maşina în echilibru pe două roţi şi mai ales maşini gigant care au zdrobit Dacia sub greutatea lor! Toate acestea au făcut parte din arsenalul trupei germane de cascadori „Alexander Neigert”, care în acest sfârşit de săptămână i-a distrat pe târgovişteni înt-un turneu de zile mari.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

„Ne bucurăm că suntem foarte bine primiţi la Târgovişte. Este un spectacol în premieră absolută. Avem cascadori din Germania. Este foarte multă adrenalină în acest concurs. Sunt salturi peste maşini, răsturnări spectaculoase şi se va trece şi prin foc. De asemenea, vom vedea la lucru Monster Truck-ul, o maşină gigant care va strivi celelalte maşini. În România suntem pentru al doilea an. Aici totul este live. Toate momentele sunt periculoase pentru ei, nu pentru spectatori”, a declarat Mircea Robu, manager turneu.

Spectacolul a început la ora 18:30 şi i-a ţinut pe spectatori cu răsuflarea tăiată, mai bine de o oră şi jumătate. În total, au fost şapte numere de senzaţie, începând cu cel de echilibru pe două roţi pe un circuit de 200 de metri, cu cascadori şi chiar cu persoane din public.

Târgovişte este cel de-al patrulea oraş din România inclus în turneul de anul acesta al cascadorilor nemţi. Trupa este originară din oraşul Nurnberg şi este fondată de cascadorul Alexander Neigert. Acesta şi alţi şapte membri ai familiei s-au specializat în numere spectaculoase, în care maşinile joacă rolurile principale. Se spune despre ei că au transformat maşinile în jucării, iar şofatul în spectacol de circ. Pentru cei opt Neigert, gustul pentru aventură se transmite din tată-n fiu, iar pericolul înseamnă doar o zi de muncă.




„Sunt aici pentru Stunt Show. Am făcut tot felul de acrobaţii, am făcut drifturi şi am turtit mai multe Dacii. De aproximativ 20 de ani fac asta. Este periculos ce fac eu”, ne-a povestit unul dintre acrobaţi.

Cei mici au avut numai cuvinte de laudă la adresa cascadorilor însă toate momentele de magie au fost date uitării în momentul în care a intrat în scenă impunătorul Samson. Două Dacii, care aşteptau să fie casate, au fost făcute una cu pământul.

Pentru cei care nu au ajuns însă la spectacol trebuie să ştie că şi astăzi îi mai pot urmări la lucru pe cascadori. Preţul biletului este 30 de lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulţi.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite