Anghelache, preşedinte Dinamo: „Cherchez încă nu a semnat cu Dinamo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă va fi achiziţionat, Cherchez nu va fi împrumutat la Fortuna
Dacă va fi achiziţionat, Cherchez nu va fi împrumutat la Fortuna

Cristian Cherchez se află în discuţii avansate pentru un transfer la Dinamo, dar mai are de aşteptat până va oficializa mutarea la gruparea din Liga I. Conducătorii clubului bucureştean spun că i-au în calcul ahiziţionarea atacantului târgoviştean numai în cazul în care ajung la un acord cu oficialii divizionarei C dâmboviţene.


Preşedintele dinamoviştilor, Constantin Anghelache transmite că jucătorul nu a semnat deocamdată cu Dinamo, dar există această posibilitatea să o facă în următoarele zile, după ce va avea noi convorbiri cu Mugur Porumbacu.

Oficialul grupării din capitală lasă de înţeles că dacă se va realiza această mutare, transferul nu va fi unul de senzaţie, atâta timp cât fotbalistul va fi achiziţionat pentru a doua echipă a clubului.

image



„În momentul de faţă, Cherchez nu a semnat nimic cu noi, după ce cluburile nu au ajuns la un acord în această privinţă. Există tendinţa de a-l transfera pe jucător, dar mai este de aşteptat până vom finaliza transferul său. Am început anumite discuţii cu Mugur Porumbacu şi o să vedem ce putem face în privinţa atacantului. Dacă îl vom aduce la Dinamo să nu credeţi că va fi un transfer de senzaţie care să se audă şi în Spania. El va fi achiziţionat pentru echipa a doua a clubului, dar nu am ajuns să finalizăm nimic în privinţa sa”, a declarat Constantin Anghelache pentru sportdambovitean.ro.

Dacă va fi achiziţionat, Cherchez nu va fi împrumutat la Fortuna

Preşedintele lui Dinamo a ţinut să precizeze că jucătorul nu va fi împrumuat la o altă echipă, dacă se va realiza transferul său în „Groapă”. Anghelache admite că dâmboviţeanul nu va fi dat niciodată la Fortuna Câmpina, o echipă de la care a transferat jucători. „Dacă târgovişteanul ajunge în curtea noastră va rămâne doar al nostru. Toţi jucătorii pe care îi achiziţionăm nu vor fi trimişi să joace în altă parte. Cherchez nu va fi împrumutat niciodată la Fortuna. Nu ştiu de unde a reieşit acest zvon neadevărat”, a încheiat conducătorul lui Dinamo.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite