ANAF scoate la licitaţie maşini cu puţin peste 2.000 de lei. Ce modele puteţi lua la preţ de nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masini scoase la licitaţie de către ANAF
Masini scoase la licitaţie de către ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală  scoate la vânzare mai multe autoturisme în perioada următoare, prin intermediul serviciilor teritoriale. La Moreni, ANAF scoate la licitaţie maşini cu puţin peste 2.000 de lei.

Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 27 aprilie, ora 10, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Volkswagen Passat, an de fabricaţie 1998, capacitate cilindrică 1595 cmc, culoare roşie, la preţul de 3.225 de lei (exclusiv TVA). Este a doua licitaţie a bunului. Maşina este considerată în stare satisfăcătoare: vopsea exfoliată şi rugină pe uşi şi praguri, potrivit digi24.ro

Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 27 aprilie, ora 13, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Alfa Romeo 147, an de fabricaţie 2002, motorizare pe benzină, capacitate cilindrică 1597 cmc, la preţul de 2.350 de lei (exclusiv TVA). Este a treia licitaţie a bunului.

Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 28 aprilie, ora 9, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Ford Focus, an de fabricaţie 2006, motorizare pe motorină, capacitate cilindrică 1560 cmc, la preţul de 7.500 de lei (exclusiv TVA). Este a doua licitaţie a bunului.

În cazul în care o maşină nu se vinde la prima licitaţie, preţul scade cu 25% pentru a doua tentativă. Dacă nici a doua oară maşina nu se vinde, preţul scade din nou cu 25%, pentru a treia licitaţie. Ulterior, indiferent de câte ori este scoasă la vânzare o maşină, preţul de pornire al licitaţiei nu poate fi mai mic de 50% din primul preţ.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite