Accident cu patru răniţi, la Nisipuri. Mai multe autospeciale de pompieri au fost la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident nisipuri

Mai multe autospeciale s-au deplasat în judeţul Dâmboviţa pentru un eveniment rutier. Accidentul s-a soldat cu patru victime.

Evenimentul a avut loc duminică. Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică pe o şosea din judeţul Dâmboviţa. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanţă şi pompieri.

Accidentul s-a produs duminică în localitatea Nisipuri din comuna Ulmi. Două maşini s-au ciocnit şi patru persoane au fost rănite.

Trei dintre răniţi au primit îngrijiri la faţa locului şi au refuzat să fie transportaţi la spital. O femeie de 29 de ani a fost transportată la UPU Târgovişte.

La locul evenimentului salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

„La locul evenimentului, în care au fost implicate două autoturisme, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD. În urma accidentului au rezultat 4 victime (3 bărbaţi şi o femeie) care au primit primul ajutor calificat de la echipajele SMURD şi SAJ. Persoana de sex feminin, în vârstă de 29 ani, a fost dusă la UPU Târgovişte, ceilalţi refuzând transportul la spital”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite