6 deţinuţi de la Penitenciarul VIP de la Găeşti şi-au căutat de muncă la Bursa organizată la Târgovişte

0
0

6 persoane private de libertate, care îşi execută pedeapsa în cadrul Penitenciarului Găeşti, au participat, vineri, la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, care a avut loc în oraşul Târgovişte.

Evenimentul s-a desfăşurat la Clubul Studenţilor şi au fost prezenţi  un număr de 78 de angajatori, care au pus la dispoziţia persoanelor interesate 778 de locuri de muncă din domenii variate pentru absolvenţii de studii superioare, absolvenţii de studii medii şi pentru muncitorii necalificaţi.

Deţinuţii participanţi au fost informaţi cu privire la piaţa forţei de muncă şi au primit de la angajatorii prezenţi informaţii utile privind posibilităţile de ocupare a unui loc de muncă, după liberarea din penitenciar.

„Scopul participării persoanelor private de libertate la acest eveniment a fost promovarea, în rândul persoanelor private de libertate calificate într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie  de către angajatorii din judeţul Dâmboviţa, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora, la liberarea din penitenciar”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului.

Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite