VIDEO Un cântăreţ de cor s-a prăbuşit în timpul concertului. În loc să oprească reprezentanţia, colegii au tras cortina peste el şi au continuat să cânte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corul FOTO: Cornel Cârdeiu
Corul FOTO: Cornel Cârdeiu

O situaţie stânjenitoare s-a petrecut în timpul unui concert de Crăciun care a avut loc la Radăuţi. În timpul reprezentaţiei corului Şcolii de Artă din Ciudei, Ucraina, unui tânar i s-a făcut rău şi căzut peste cortina din spate. Dirijoara a continuat cântecul, iar un alt corist a tras cortina peste tânărul căzut.

Imaginile au fost surprinse de jurnalistul rădăuţean Cornel Cârdeiu, care a transmis în direct pe Facebook concertul susţinut de corul şi orchestra Şcolii de Artă din Ciudei - Ucraina.

În timpul reprezentaţiei, unui tânăr din corul şcolii i s-a făcut rău şi a căzut din picioare peste cortina din spatele său.

În încercarea de a depăşi momentul, cei prezenţi au reacţionat cum nu se poate mai nepotrivit: dirijoara corului a continuat cântecul, iar un alt corist a tras cortina peste tânarul căzut.

Dincolo de cortină se aflau membrii orchestrei Şcolii de Arta din Cidei, care urmau să performeze pe scenă şi care s-au ocupat de îngrijirea tânarului respectiv. “I s-a făcut rău de la stres, emoţie şi căldură şi dezhidratare”, a declarat jurnalistul Cornel Cârdeiu, martor al incidentului.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite