VIDEO Tranzacţie de canabis ascuns în cutii de detergent, întreruptă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tranzacţia cu canabis a fost întreruptă de "mascaţii" Poliţiei. FOTO: Arhiva Adevărul
Tranzacţia cu canabis a fost întreruptă de "mascaţii" Poliţiei. FOTO: Arhiva Adevărul

Trei persoane au fost prinse în flagrant în timpul unei tranzacţii cu 840 de grame de canabis, în parcarea unei benzinării din Şintereag, Bistriţa-Năsăud. Drogurile au fost aduse din Spania de doi suceveni şi erau ascunse în cutii de detergent.

Doi suceveni şi un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost prinşi în flagrant de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava în timpul unei tranzacţii de droguri.

Acţiunea a fost organizată sub coordonarea unui procuror DIICOT după ce poliţiştii au obţinut o informaţie conform căreia cei doi tineri suceveni urmau să aducă o cantitate de droguri din Spania, destinată consumatorilor din judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud.

Coi doi bărbaţi de 25 şi 38 de ani, ambii din comuna Vama, judeţul Suceava, au fost filaţi permanent de SRI şi astfel a fost stabilit momentul în care urma să aibă loc tranzacţia.

Flagrantul a avut loc săptămâna aceasta în parcarea unei benzinării din comuna Şintereag, judeţul Bistriţa-Năsăud. Cei doi suceveni încercau să vândă o parte din droguri unui bărbat de 37 de ani din oraşul Năsăud.

Printre lucrurile din maşina suspecţilor a fost găsită cantitatea de 840,2 grame de canabis. Drogurile au fost aduse din Spania şi erau ascunse în interiorul unor cutii de detergent.

În maşina suspecţilor au fost găsite şi ustensile pentru ambalarea şi cântărirea drogurilor.

Cei doi tineri suceveni au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, printr-un mandat emis de judecătorii Tribunalului Suceava.

Citeşte şi:

Cinci dealeri de heroină, prinşi în flagrant la Suceava

Elevul care a luat bacalaureatul din arestul Poliţiei a fost condamnat pentru trafic de droguri

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite