VIDEO Rafală de focuri de armă după un contrabandist cu căruţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras 12 focuri de armă după un bărbat care a fost prins în timp ce transporta cinci mii de pachete de ţigări cu căruţa, în apropierea graniţei cu Ucraina. Bărbatul a fost reţinut şi va fi cercetat pentru contrabandă în formă agravantă.

Miercuri noapte, poliţiştii de frontieră au susprins, în apropierea graniţei, o căruţă în care se aflau mai multe pachete voluminoase învelite în folie neagră.

Căruţaşul a încercat să fugă de poliţiştii de frontieră şi a fost prins abia după ce au fost executate 12 focuri de avertisment în plan vertical.

În căruţă se aflau cinci mii de pachete de ţigări fabricate în Ucraina, în valoare 40.000 de lei. Ţigările au fost confiscate iar bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

În aceeaşi noapte, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat un autoturism de teren care staţiona în zona localităţii Brodina, într-o poiană aflată la aproximativ un kilometru de graniţă.

Şoferul maşinii, un bărbat de 32 de ani, a încercat să fugă în pădure dar a fost prins în scurt timp. În maşină au fost descoperite aproape zece mii de pachete de ţigări în vaoare de o sută de mii de lei.

Ţigările au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor iar şoferul este cercetat penal pentru sâvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Candidat la Parlamentul Ucrainei, prins cu ţigări de contrabandă în Vama Siret: „Vă rog să nu faceţi zarvă din chestia asta!”

FOTO VIDEO Poliţist de frontieră, lovit de mai multe persoane în timp ce încerca să încătuşeze un traficant de ţigări

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite