VIDEO Soţ şi soţie grav răniţi. Un individ i-ar fi lovit intenţionat cu maşina ca să se răzbune. Ce a făcut şoferul după accident

0
0
Principalul suspect în acest caz, Alex Muţuliga FOTO: ziarulromanesc.net
Principalul suspect în acest caz, Alex Muţuliga FOTO: ziarulromanesc.net

Doi români au fost transportaţi la spital, grav accidentanţi de un şofer. Martorii care au asistat la întrega scenă spun că şoferul i-a lovit în mod intenţionat pe cei doi soţi. Bărbatul, originar din judeţul Suceava, este căutat de Poliţie.

Doi români au fost grav răniţi când un şofer a dat intenţionat cu maşina peste ei. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii septembrie, în Wolverhampton, Anglia.

„Potrivit celor care au asistat la scena violentă, cel care a dat cu maşina peste cele două persoane, soţ şi soţie, a coborât apoi de la volan şi a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav.

Un prieten de-al celor doi spune că cel care i-a lovit cu maşina avea un conflict mai vechi cu capul familiei. Cei trei ar fi, de asemenea, din aceeaşi localitate, Vicovu de Sus, judeţul Suceava”, se artă pe ziarulromanesc.ro.

Principalul suspect în acest caz este Alex Mutuliga, zis Clif. El a fugit deja din Marea Britanie, aflându-se probabil în România. Mutuliga este căutat acum de poliţie pentru investigaţii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

FACSIMIL Pedofil cu 1.000 de victime, eliberat din puşcărie deşi a declarat la DIICOT că ar viola o copilă. “Aş face sex cu o minoră de 10 ani”

Cum şi-a săpat Marian Oprişan singur groapa şi cine este liderul PSD care-l va înlocui: i-a luat iubita, îi ia şi partidul

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite