VIDEO Miting PNL la Suceava. Au ajuns la demonstraţie mai puţin de jumătate din participanţii estimaţi de liderii partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oameni adunaţi la mitingul PNL din Suceava FOTO Oana Şlemco
Oameni adunaţi la mitingul PNL din Suceava FOTO Oana Şlemco

Liderii PNL participă marţi, mai, de la ora 17.00, la un miting electoral organizat pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.

UDPATE 18.15 Potrivit estimărilor iniţiale ale liderilor liberali, la întâlnire urmau să participe aproximativ 7.000 de membri şi simpatizanţi ai partidului. La ora începertii mitingului, în centrul Sucevei s-au adunat în jur de 3.000 de participanţi. Mulţi dintre ei sunt angajaţi ai firmelor de construcţii care au contracte cu Primăria Suceava, condusă de primarul liberal Ion Lungu. O parte au fost aduşi de primarii PNL din zona rurală a judeţului.

Aproximativ 7.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la un miting electoral organizat de PNL marţi, 7 mai, începând cu ora 17.00, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. La eveniment vor participa preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidaţii la Parlamentul European, Rareş Bogdan, Vasile Blaga şi Cristian Buşoi.

Întrebat dacă există posibilitatea să amâne sau să mute evenimentul programat să aibă loc în aer liber, având în vedere temperaturile scăzute care se înregistrează la Suceava, preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că nu s-au produs modificări în program. Marţi dimineaţă, în municipiul Suceava se înregistrau 4 grade Celsius, dar frigul a fost accentuat de vântul în rafale.

Liderii liberali au ajuns marţi dimineaţă în Suceava. Potrivit svnews.ro, Ludovic Orban, Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Ioan Bălan, Cristian Buşoi au efectuat  vizite de lucru la mai multe obiective importante din oraş. Astfel delegaţia liberală a fost prezentă la Primăria Suceava unde împreună cu primarul Ion Lungu a vizionat noile autobuze electrice achizţionate de municipalitate cu fonduri elveţiene. Liderii liberali au mai poposit la Spitalul Judeţean.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite