Vacanță la Paris, cadouri, concerte și căsătorii pentru o zi de Valentine's Day la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostiții suceveni vor avea parte de nenumărate surprize plăcute dacă vor petrece azi Valentine’s Day în Iulius Mall.

De la ora 14.00, la etajul Iulius Mall, în zona Sprider Stores, va avea loc finala concursului „Până unde aş merge pentru tine”. Persoana care va parcurge pe bandă specială cei mai mulţi kilometri va petrece un weekend romantic alături de jumătatea sa la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ.

Tot la etajul mall-ului, începând de la ora 14.00 şi până la ora 20.00, un actor costumat în Ofiţer al Stării Civile va oficia căsătorii de o zi, iar fericitele cupluri vor primi un certificat care le atestă mariajul. Mai mult, „mirii” vor fi fotografiaţi gratuit, iar imaginea lor va fi postatată de Iulius Mall pe Facebook, pentru a putea fi vizionată şi de prietenii „tinerilor căsătoriţi”.

Căsătorii pentru o zi de Valentine's Day la Iaşi

Tot pe contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook, un amorez îndrăgostit va avea parte de o bucurie. Admiratorul mall-ului care va primi cele mai multe voturi după ce a decorat virtual o felicitare va primi în dar un weekend romantic în doi la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ. La ora 16.00, va fi declarat câştigătorul.

Concursuri amuzante, premieri ale cuplurilor care oficiază în mall “Nunţi de aur”, demonstraţii Boom Dance şi parade de modă vor avea loc pe scena de la etajul Iulius Mall, începând cu ora 18.30. Pe podium vor defila colecţiile C&A, Motivi, Terranova, Sprider Stores, Triumph şi Jolidon.

De la ora 20.00, cumpărăturile în Iulius Mall continuă să fie premiate! La marea tombolă a iubirii se va extrage câştigătorul sejurului romantic la Paris, extragere urmată de un concert al trupei Vunk. Vacanţa în “Oraşul Iubirii” este de patru zile, iar norocosul va explora splendida capitală europeană alături de persoana iubită.

Cei care nu vor reuși să se bucure de asemenea surprize de Ziua Îndrăgostiților vor putea să aleagă plimbările prin ninsoare, în locurile bine știute. Restaurantele au rezervări de acum două săptămâni, astfel că cei care nu mai prind vreun loc pot alege parcurile îndrăgostiților. Parcul Areni din Suceava cunoaște mii de povești de iubire ale sucevenilor și ale tinerilor studenți ce au ajuns în Suceava. În Rădăuți, parcul din fața Primăriei, dar și cel de la statuia lui Bogdan I sunt locuri speciale ale îndrăgostiților.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite