Un tânăr din Suceava a fost luat de apele învolburate şi s-a înecat în timp ce încerca să treacă cu maşina de teren printr-un vad al râului Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina de teren cu care pădurarul a încercat să traverseze râul Siret s-a răsturnat, iar bărbatul a murit.     Foto: Sandrinio Neagu
Maşina de teren cu care pădurarul a încercat să traverseze râul Siret s-a răsturnat, iar bărbatul a murit.     Foto: Sandrinio Neagu

Tragedia s-a produs astăzi, 12 aprilie, în jurul orei 16.00, în apropierea localităţii sucevene Vercicani, lângă oraşul Liteni.

Bărbatul decedat se numea Adrian Agafiţei, era angajat al Ocolului Silvic Dolhasca, iar apropiaţii spun că avea puţin peste 30 de ani. A încercat să treacă cu maşina personală de teren de pe malul stâng pe cel drept al râului Siret umflat de plolile căzute în ultimele zile.

Maşina a fost răsturnată de curenţii puternici şi târâtă aproximativ 200 de metri. Tânărul şofer s-a zbătut să iasă din maşină, a spart chiar şi un geam al autoturismului, dar a fost învins de furia apelor. 

Salvatorii încearcă în acest moment să scoată autoturismul din albia râului.

Uptade. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au mers cu o barcă pneumatică şi l-au scos pe pădurar, numai că acesta era deja decedat. Operaţiunile au fost îngreunate de viteza apei, dar şi de faptul că bărbatul era prins sub maşină. 

Salvatorii spun că chiar dacă nu era strivit de propriul autoturism, angajatul Direcţiei Silvice Suceava nu avea nici o şansă de supravieţuire şi ar fi murit din cauza hipotermiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite