Un şofer mort şi trei victime în urma unui accident în lanţ cu patru TIR-uri, la ieşirea din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul în lanţ a avut loc în zona unde se lucrează la construcţia rutei ocolitoare. În acest moment circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, autoturismele având la dispoziţie un singur sens, celălalt fiind blocat de cele patru TIR-uri implicate în accident. 

UPDATE ora 15.00: Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri - balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi, concomitent cu descarcerarea din cabină a şoferului decedat, I. H., de 23 de ani.

O altă victimă, Ştefan D., de 42 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD şi, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite. Celorlalţi doi răniţi, Marcel O. şi Vasile M., li s-a acordat primul ajutor medical de către lucrători ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior refuzând transportul la spital.
 
La această oră, pompierii, folosind autospeciala pentru lucru cu apă şi spumă, intervin pentru înlăturarea efectelor negative, respectiv spălarea carosabilului de scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente nedorite.

Ora 13.00: În jurul orei 13.00, la ieşire din Suceava spre Pătrăuţi, în zona unde se lucrează la construcţia rutei ocolitoare, a avut loc un grav accident de circulaţie. Patru TIR-uri s-au ciocnit în lanţ, pe porţiunea de drum unde se lucrează, iar în urma accidentului a rezultat decesul şoferului unui TIR şi rănirea altor trei persoane.

Am descarcerat şoferul decedat, iar pasagerul său, care era rănit, a fost transportat la spital. Au mai fost doi răniţi, din alt TIR, dar au refuzat transportul la spital“, a precizat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În acest moment circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, autoturismele având la dispoziţie un singur sens, celălalt fiind blocat de cele patru TIR-uri implicate în accident.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite