Un individ de etnie romă a fost arestat după ce şi-a violat nepoata în vârstă de 15 ani. Violatorul a ademenit-o pe minoră pe un câmp, unde a abuzat sexual de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Roman, de 34 de ani, din oraşul sucevean Dolhasca, a fost reţinut de poliţişti după ce a abuzat sexual de nepoata sa, în vârstă de 15 ani, pe un câmp din localitate.

Poliţiştii din Fălticeni au întocmit la data de 13 iulie 2016 un raport cu privire la infracţiunea de „agresiune sexuală” comisă asupra minorei Alexandra C., de 15 ani, din oraşul Dolhasca. 

La acea dată, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Fălticeni au dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la comiterea infracţiunii de „agresiune sexuală”.

Prin ordonanţa din 18 iulie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a dispus schimbarea încadrării juridice întrucât fapta săvârşită asupra minorei întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de „viol”, iar dosarul a ajuns în birourile poliţiştilor din Dolhasca, care au continuat cercetările în acest caz.

Aceştia au stabilit faptul că suspectul Constantin Roman, de 34 de ani, un individ de etnie romă din oraşul Dolhasca, în timp ce mergea cu nepoata sa Alexandra C. pe un câmp din localitate, a izbit-o pe aceasta la pământ şi a întreţinut relaţii sexuale orale cu minora.

În baza probelor administrate la dosar, la data de 20 septembrie 2016 s-a început urmărirea penală faţă de Constantin Roman sub aspectul comiterii infracţiunii de „viol”. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în ziua de 21 septembrie 2016, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Fălticeni.

Alte ştiri pe această temă:

Mărturia prostituatei răpite de pe centură, violată „ca în filmele porno” de doi bărbaţi şi lăsată într-o baltă de sânge

Elevă de 17 ani dezvirginată prin viol, în maşină. Procurorii au cerut arestarea tânărului acuzat de agresiuni sexuale

Şase indivizi au violat o tânără într-o magazie din Suceava. Fratele victimei a fost şi el tâlhărit de cei şase violatori


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite