Tragedie pe o șosea din județul Suceava din cauza unui șofer care circula pe contrasens FOTO

0
Publicat:

Mașina suceveanului de 53 de ani a intrat într-un autoturism care circula regulamentar, pe contrasens, la volan fiind o șoferiță. Femeia și-a pierdut viața. 

accident mortal șofer pe contrasens Milișăuți
accident mortal șofer pe contrasens Milișăuți

Grav accident rutier, joi seară, în orașul sucevean Milișăuți, din cauza unui șofer care circula pe contrasens în încercarea de a depăși cât mai multe mașini. 

Autoturismul bărbatului de 53 de ani a lovit în plin mașina unei femei, care circula regulamentar. În urma impactului violent, cei doi șoferi au rămas încarcerați. 

La fața locului au ajuns cadre de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță. Pompierii l-au scos pe șoferul de 53 de ani, însă s-au chinuit minute în șir să o extragă și pe șoferița de 49 de ani dintre fiarele autoturismului său. 

Femeia, originară din Rădăuți, avea leziuni foarte grave și era în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare aplicate de salvatori minute în șir nu au avut efect iar femeia a fost declarată decedată. 

Conform polițiștilor, șoferul vinovat de tragedie conduce autoturismul Mercedes-Benz pe DN 2H, în interiorul localității Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți către municipiul Suceava.

Ajungând în apropierea pasajului CFR din localitatea Milișăuți – Gară, bărbatul a intrat în depășirea unui autoturism și a unui utilaj agricol, a pătruns și circulat pe contrasens, condiții în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul VW condus de rădăuțeanca de 49 de ani. 

Din fericire, în ambele vehicule se aflau numai șoferii, și nu au mai fost victime. Ambele vehicule au fost grav avariate semn că impactul a fost unul violent. 

Individul de 53 de ani a ajuns rănit la Urgențele Spitalului Județean Suceava. 

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunile de "uciderea din culpă" și "vătămare corporală din culpă".

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite