Topul apariţiilor misteriose pe străzile din Suceava: femeia goală, puiul de urs „care putea fi elefant“, cămilele sfioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de jumătate de an, pe străzile din Suceava s-au produs tot felul de apariţii ciudate, ce i-au lăsat cu gura cascată pe suceveni. O femeie complet dezbrăcată, un urs şi două cămile i-au făcut pe trecători să se întrebe dacă nu cumva visează. Şi mai ciudat este faptul că în primele două cazuri nimeni nu ştie de unde au venit şi încotro au plecat misterioasele apariţii.

În ultimele luni, în municipiul Suceava au avut loc mai multe apariţii ce pot fi catalogate drept cel puţin ciudate şi care nu au putut fi explicate de autorităţi. Ultima astfel de apariţie misterioasă este cea a unei femei ce s-a plimbat goală timp de jumătate de oră, pe un frig de -5 grade Celsius, jumătate de Suceava.

Deşi plimbarea a fost făcută în mijlocul zilei şi pe unele dintre cele mai populate străzi din oraş, nimeni nu s-a sinchisit să sune la 112 şi să anunţe prezenţa femeii. Ea a dispărut fără urmă, iar până în prezent autorităţile nu pot explica de unde a venit şi încotro a plecat aceasta, totul fiind un mister.

La sfârşitul lunii septembrie 2015, apariţia unui urs pe străzile Sucevei a stârnit panică printre persoanele ce nu aveau somn sau care se întorceau de prin cluburi. Animalul a colindat întreg oraşul, fiind văzut de mai mulţi oameni, însă ca şi în cazul femeii dezbrăcate, autorităţile nu au auzit şi nu au văzut nimic.

Un tânăr a reuşit chiar să pozeze ursul, ce se plimba pe strada Oituz, în apropiere de Şcoala de Arte. Animalul s-a perindat şi prin faţa mai multor cluburi din municipiul reşedinţă de judeţ, băgând spaima printre petrecăreţi.

Cum mai multe persoane au sunat la 112, a doua zi, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a convocat o întâlnire cu reprezentanţii celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, Poliţiei Locale, Direcţiei Silvice, Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava, Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, pentru a găsi o metodă prin care animalul să fie capturat.

Ursul, ca şi femeia dezbrăcată, a dispărut fără urmă, nefiind găsit nici până în ziua de astăzi, rămânând o enigmă.

La mijlocul lunii octombrie 2015, şoferii din zona Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava s-au trezit cu două cămile pe lângă ei, care zburdau libere pe străzi. Cei de la circul Torredo, din dorinţa de a-şi promova spectacolul, au dus de la Shopping Ciy Suceava şi până în centrul municipiului Suceava două cămile şi o lamă, însă la întoarcere, când au ajuns în apropiere de IŞJ, animalele s-au speriat şi au luat-o la fugă.

Circarii au reuşit să le prindă, nu înainte ca trecătorii să apuce să sune la 112 şi să anunţe că prin Suceava se plimbă două cămile. Poliţiştii de la Ordine Publică deplasaţi la faţa locului i-au amendat pe cei de la circul Torredo cu 11.000 de lei, deoarece nu au avut autorizaţie de la Primărie pentru a plimba animalele pe stradă şi pentru nesupravegherea animalelor.

Alte ştiri pe această temă:

O femeie a fost filmată în timp ce se plimba pe jumătate goală pe străzile din Suceava

VIDEO Un urs s-a plimbat o noapte întreagă pe străzile Sucevei. Reacţia şefului Poliţiei Locale: „Putea fi o mâţă, un câine sau un elefant“

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite