Tărzănel, puştiul de 14 ani care s-a urcat la volan şi s-a izbit de maşina poliţiei, a ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

După o lună de căutări, poliţiştii suceveni au reuşit să îl prindă pe “Tărzănel”, puştiul de 14 ani care, în luna februarie, s-a urcat la volan şi a provocat un accident la Rădăuţi. Adolescentul a ajuns în arestul Poliţiei, iar acum trebuie să dea socoteală pentru un şir lung de infracţiuni, între care vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Băiatul de 14 ani care s-a urcat la volan şi s-a izbit în maşina poliţiei se află în arest şi va fi prezentat la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tărzănel, aşa cum îi spun prietenii, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului. 

Evenimentul rutier s-a produs în luna februarie, la Rădăuţi. Băiatul s-a urcat la volanul maşinii, alături de alţi doi minori în vârstă de 16 ani. Şoferul a gonit prin oraş, a acroşat un alt vehicul, reuşind astfel să atragă atenţia poliţiei. Un echipaj a plecat pe urmele lui.

 Un alt echipaj de poliţie a iesit in întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiţii controlul asupra direcţiei de mers şi lovind autospeciala de poliţie. Puştiul s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, autospeciala a fost avariată şi un agent de poliţie în vârstă de 30 de ani a fost rănit uşor. El a suferit o contuzie la omoplat. După producerea accidentului, şoferul minor a coborât din maşină şi a fugit.


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite