Tânăr împuşcat în piept după un scandal într-un club din centrul Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pub-ul Oscar Wilde a fost câmp de luptă în noaptea de vineri spre sâmbătă.            Foto: Sandrinio Neagu
Pub-ul Oscar Wilde a fost câmp de luptă în noaptea de vineri spre sâmbătă.            Foto: Sandrinio Neagu

Un scandal care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în pub-ul Oscar Wilde din centrul municipiului Suceava s-a soldat cu rănirea a două persoane şi reţinerea pistolarului de către poliţiştii chemaţi la faţa locului.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Suceava a ajuns la spital în această dimineaţă după un scandal care a avut loc într-un club din zona centrală.

Bărbatul a fost împuşcat de un alt individ cu care a avut o altercaţie, scandalul iscându-se de la comportamentul necuviincios al celui rănit faţă de o fată din grupul pistolarului.

Conflictul a avut loc în jurul orei 4.00 la clubul Oscar Wilde, iar după un schimb de replici mai puţin ortodox, Daniel Acasandre, de 40 de ani, a scos un pistol cu bile de cauciuc şi l-a ameninţat pe Paul Ifrim.

Acesta din urmă a reacţionat şi l-a lovit pe Acasandre, moment în care agentul de pază din club a încercat să intervină. În timp ce încercau să-l imobilizeze pe bărbatul înarmat, acesta a tras mai multe focuri de armă.

Una din bilele de cauciuc l-a lovit în piept pe Paul Ifrim, iar o altă bilă a lovit-o pe tânăra în vârstă de 23 de ani de la care a plecat scandalul.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, dar nici unul dintre ei nu a rămas internat.

„La vederea organelor de poliţie, Acasandre Daniel a devenit recalcitrant şi agresiv verbal, a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde a acuzat o stare de rău solicitând prezenţa ambulanţei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Poliţiştii au ridicat pistolul cu care au fost rănite cele două persoane şi au demarat o anchetă. Agresorul este cercetat acum pentru patru infracţiuni: „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „loviri şi alte violenţe”, „ameninţare” şi „uz de armă neletală fără drept”.

Cu dosar penal s-a ales şi tânărul împuşcat în piept. Paul Ifrim este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „loviri şi alte violenţe”.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite