Suceava: Două autoturisme confiscate de lucrătorii vamali din Siret (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au rămas fără maşini în vama Siret după ce lucrătorii vamali au găsit ţigări de contrabandă ascunse în diferite locuri din autoturisme.

Poliţiştii de frontieră şi  lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei (PTF) Siret au depistat  în două  autoturisme conduse de doi cetăţeni români,  1.045 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 4.430 lei, ce erau ascunse în diferite locuri.


„Pe 27 iulie, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca  „Peugeot”,cetăţeanul român Octavian C., în vârstă de 35 de ani,  domiciliat în municipiul Botoşani”, a declarat Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Frontierei Suceava.

image


În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali,  asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, poliţiştii au găsit ascunse şi nedeclarate, în bordul, în semiaripile din spate, în banchete şi în portbagajul maşinii, 565  pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.


Astăzi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, la bordul unui  autoturism marca  „VW Golf”,cetăţeanul român Aurelian H., în vârstă de 39 de ani. „În urma controlului efectuat asupra persoanei şi mijlocului de transport  s-au găsit ascunse, în roţile autoturismului, un număr de 480  pachete de ţigări marca „Ronson”, de provenienţă ucraineană”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

image


Cele 1.045 de pachete de ţigări în valoare de 4.430 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferii au fost amendaţi cu câte 5.000 lei. Cele două autoturisme au fost  indisponibilizate în P.T.F. Siret,  până la achitarea amenzii contravenţionale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite