Suceava: A refuzat să ofere o ţigară unui necunoscut şi a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul băcăuan a fost înjunghiat în drumul spre casă de la discoteca din sat
Tânărul băcăuan a fost înjunghiat în drumul spre casă de la discoteca din sat

Un băcăuan aflat în vizită la rude în satul Baia a fost înjunghiat în a doua nopate de Crăciun, după ce se întorcea de la dicotecă, împreună cu prietena sa, de un necunoscut care i-a cerut o ţigară.

În noaptea de 27 decembrie poliţiştii din comuna Baia au fost sesizaţi de către Andrei C., în vârstă de 21 de ani din municipiul Bacău că a fost înjunghiat de o persoană necunoscută.
 
Victima tocmai se întorcea de la discoteca din localitatea în jurul orei 1.40 împreună cu prietena sa Andreea P., în vârstă de 18 ani din Bucureşti, de asemena în vizită la rude pentru sărbătorile de iarnă, când a fost oprit pe stradă de un individ. Acesta i-a cerut o ţigară, iar pentru că Andrei C. a refuzat să îi ofere a fost înjunghiat de necunoscut.
 
Tânărul băcăuan a fost dus de urgenţă la spitalul judeţean din Suceava unde a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată hemitorace stâng inferior, însă fără să-i fi atins vreun organ intern şi fără să i se fi pus viaţa în pericol.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, suspect de comiterea faptei este Tiberiu M. de 19 ani din localitatea Baia. În cauză se efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca  în funcţie de examinarea medico legală să se dispună procedural.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite