Șofer teribilist, amendat și lăsat fără permis, după ce s-a lăudat pe Tik Tok că accelerează la peste 200 km/h VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani s-a lăudat pe Tik Tok că accelerează până la peste 200 de kilometri pe oră, imediat după ce a trecut de un echipaj de poliție. Din păcate pentru el, postarea lui a fost văzută și de polițiști, care sau autosesizat.

Polițiștii s-au autosesizat, pe data de 10 martie, după ce au vizualizat filmarea postată pe Tik Tok în care tânărul șofer de 19 ani acccelera până la peste 200 de km/h. În urma cercetărilor a reieșit că pe data de 9 martie, mașina a rulat cu 202 km/h pe șoseaua de centură a Rădăuților.

S-a reușit în scurt timp identificarea șoferului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Marginea, care a recunoscut că el a condus și că a circulat cu acea viteză.

În plus, tânărul mai luase în mașină doi minori, la plimbarea periculoasă.

„S-a stabilit că, în ziua precedentă, respectiv în data de 09.03.2023, în jurul orei 14:30, tânărul a preluat 2 minori ca pasageri și ulterior a condus autoturismul cu o viteză de 202 km/h, unul dintre minorii pasageri filmând cu telefonul mobil habitaclul mașinii și planșeta vitezometrului, ulterior postând imaginile pe o rețea de socializare. Polițiștii au dispus sancționarea tânărului cu amendă în valoare de 2900 lei și suspendarea permisului de conducere pentru 4 luni”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu din cadrul IPJ Suceava. 

Polițistul a subliniat din nou că scopul dispunerii măsurilor de sancționare în aceste cazuri promovate în mediul on-line este unul în principal preventiv, de responsabilizare și conștientizare.

Mesajul ar trebui să ajungă și (sau mai ales) la părinții acestor copii, care ar trebui să poarte discuții cu adolescenții, să-i supravegheze și să le limiteze ieșirile în trafic, dacă este cazul, potrivit Monitorul de Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite