Prizonier mai bine de trei ore în maşina cu care s-a răsturnat în albia râului Moldova FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au chinuit să-l scoată pe şofer din betonieră
Pompierii s-au chinuit să-l scoată pe şofer din betonieră

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a stat blocat în cabina betonierei cu care s-a prăbuşit în albia râului Moldova. Accidentul a avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

Operaţiunea de salvare a şoferului Gheorghiţă Tomoiagă (28 de ani) s-a dovedit o acţiune extrem de dificilă, care a fost finalizată cu succes.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Câmpulung Moldovenesc joi la orele prânzului. Pentru că un pod din piatră era închis circulaţiei, şoferul a vrut să traverseze râul Moldova pe un pod din lemn. Sub greutatea betonierei, podul a cedat, iar maşina s-a răsturnat în albia râului.



„Cifa s-a răsturnat în albie, iar cabina a rămas suspendată. A fost foarte greu de intervenit, pentru că vehiculul nu era în echilibru, era instabil, iar orice deplasare putea însemna decesul şoferului. Am stabilizat betoniera cu lanţuri pentru tonaj ridicat şi apoi am intervenit pentru tăierea cabinei şi scoaterea victimei. În tot acest timp am comunicat cu şoferul, el a reacţionat bine, a fost cooperant şi la final am reuşit să-l scoatem în stare bună, inclusiv piciorul prins nu a fost vătămat grav", a explicat colonelul Ioan Burlui, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Din fericire, şoferul nu a suferit decât câteva leziuni superficiale. Pagube mai mari sunt în privinţa betonierei, care era achiziţionată cu o zi mai devreme de firma la care lucrează şoferul.

Pompierii s-au chinuit să-l scoată pe şofer din betonieră

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite