O fată a murit după ce a fost lovită de un autoturism pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată în vârstă de 14 ani care a fost rănită grav, în localitatea suceveană Poiana Stampei, a murit, sâmbătă după-amiază, la Spitalul din Vatra Dornei, pentru acest caz fiind solicitat iniţial şi un elicopter SMURD care să o transporte la Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, pentru Mediafax, că o fată în vârstă de 14 ani din comuna Poiana Stampei a fost rănită grav după ce a fost lovită de un autoturism pe DN 17. El a spus că fata a traversat strada prin loc neregulamentar când a fost acroşată de un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în acest caz s-a solicitat elicopterul SMURD care ar fi trebuit să o ducă pe fată la Spitalul de Copii din Bucureşti. Directorul Spitalului din Vatra Dornei, Aurel Scurtu, a declarat că fata a murit la spital, după cum arată Agenţia de presă Mediafax.

El a precizat că aceasta a ajuns la spital în stare foarte gravă, cu comă de gradul III-IV şi cu tensiune mică. Scurtu a arătat că s-au făcut manevre de resuscitare atât pe ambulanţă, cât şi la spital, dar copila a murit la scurt timp. Şoferul implicat în accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite