Nu rataţi ofertele lunii octombrie ale caravanei Adevărul! - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de lectură au la dispoziţie o ofertă largă de cărţi, tipărite de Editura „Adevărul Holding", care pot fi cumpărate la preţuri promoţionale de la magazinul ambulant.

Caravana Adevărul va ajunge în judeţul Suceava între 4 - 10 octombrie. Locuitorii din Câmpulung Moldovenesc interesaţi de colecţiile de carte ale Editurii „Adevărul Holding" pot merge pe 4 octombrie în zona Primariei, unde magazinul ambulant staţionează între orele 9.00 şi 17.00. Pe 5 octombrie, cititorii din Vatra Dornei sunt aşteptaţi în zona Pietonalului Luceafarul, caravana având acelaşi program. Pe 6 octombrie, caravana va poposi la Gura Humorului în zona magazinului Unicarm, iar luni, 8 octombrie, la Rădăuţi în zona Parcului Central. Pe 9 şi 10 octombrie vom fi la Suceava, în zona Magazinului Bucovina.

Editura „Adevărul Holding" a pregătit oferte speciale in luna octombrie pentru pasionaţii de lectură:

Colecţia "100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă" (carte verde) - 7,99 lei / volum.

Colecţia "F.M Dostoievsky" - 7,99 lei / volum.

Colecţia "Sir Arthur Conan Doyle" - 7,99 / volum.

Colecţia "Lev Tolstoi" - 7,99 / volum.

Urmareşte zilnic programul caravanei pe pagina noastră de Facebook

În plus, pasionaţii de lectură pot cumpăra de la Caravana Adevărul toate operele publicate de-a lungul timpului de Editura „Adevărul Holding". Oferta completă de carte poate fi consultată pe AdevărulShop.ro.

Pentru a urmări programul caravanei în Moldova şi pentru a comunica cu agenţii de vânzări ai caravanei puteţi accesa online pagina Facebook/Caravana Adevarul Moldova.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite