Momentul în care un acoperiş desprins de vânt de pe un bloc cade peste mai multe maşini, la Fălticeni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:Simona Bubuţanu
FOTO:Simona Bubuţanu

Şarpanta unui bloc situat în zona centrală a municipiului Fălticeni, din judeţul Suceava, s-a desprins şi a căzut pe mai multe maşini. Momentul teribil a fost filmat cu o cameră de bord.

Şapte maşini parcate în zona centrală a municipiului Fălticeni, din judeţul Suceava, au fost avariate după ce şarpanta unui bloc cu patru etaje s-a prăbuşit peste ele.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 28 iulie, după o furtună puternică.

Din primele verificări efectuate de angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă la faţa locului nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Momentul în care acoperişul a căzut peste maşini a fost surprins de camera de bord a unei maşini aflate în trafic.

Şoferul autoturismului, Mihai Tudosă, ne-a declarat: „Îmi pare rău de maşinile avariate şi de persoanele speriate din maşini! Aceste desprinderi de acoperiş ar trebui să nu se mai întâmple, puteau fi persoane pe stradă. Ar trebui o verificare suplimentară din punct de vedere tehnic la toate acoperişurile montate pe blocuri”.

Din păcate, furtuna a provocat şi alte pagube la Fălticeni. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că a mai căzut o şarpantă peste două maşini parcate pe strada 2 Grăniceri. Totodată, vântul a pus la pământ aproximativ 30 de copaci. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Raportul complet al MAI despre crimele de la Caracal: mama Alexandrei, sunată de un bărbat care i s-a adresat cu „mama soacră“, în timp ce era lângă un poliţist

Criminalul de la Caracal acceptă arestul preventiv. Avocat: Există suspiciuni cu privire la alte crime

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite