Mizerie de nedescris lăsată după demontarea scenei Consiliului Judeţean Suceava din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mormane de gunoi lăsate de CJ Suceava după demontarea scenei din centrul oraşului. FOTO: Dinu ZARĂ
Mormane de gunoi lăsate de CJ Suceava după demontarea scenei din centrul oraşului. FOTO: Dinu ZARĂ

Consiliul Judeţean Suceava a ridicat, miercuri seară, scena amplasată în centrul municipiului Suceava pentru spectacolul care a avut loc marţi, de Ziua Naţională a României. În zona pietonală din centrul Sucevei au fost abandonate adevărate mormane de gunoi.

Consiliul Judeţean Suceava a demontat, miercuri seară, scena pe care cu o zi înainte, marţi, 1 decembrie, au avut loc spectacolele organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României. Deşi esplanada Casei de Cultură a fost curăţată de Primărie după spectacolul de marţi, în zona în care s-a aflat scena nu s-a putut face curăţenie.

Miercuri seară, după ce scena a fost demontată, în zona în care s-a aflat au rămas adevărate mormane de gunoi. În zona scenei şi în back-stage, unde în timpul spectacolelor s-au aflat staff-ul tehnic şi oficialităţi locale, printre care preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Ioan Nechifor, puteau fi observate miercuri seară cutii de carton, ambalaje, PET-uri de apă sau suc, doze de bere, huse rupte, hârtii aruncate şi tot felul de alte gunoaie.

Mizeria lăsată după ridicarea scenei Consiliului Judeţean a stârnit mai ales nemulţumirea copiilor care nu aveau unde să se joace, dar şi ironii din partea sucevenilor care ar fi dorit să se fotografieze cu bradul din centrul oraşului sau cu alte elemente de decor şi iluminat ornamental din zona centrală.

Consiliul Judeţean Suceava a plătit 15.000 de euro pentru închirierea scenei, dar nu am reuşit să aflăm dacă în acest tarif au fost incluse şi serviciile de salubrizare după demonatarea scenei.

Scena a fost amplasată încă de săptămâna trecută pe esplanda pietonală a Case de Cultură a Sindicatelor din centrul municipiului Suceava, deoarece a găzduit şi evenimentele dedicate sărbătoririi a 97 de ani de la unirea Bucovinei cu Regatul Român.

Marţi, 1 decembrie, pe scenă au evoluat în timpul zilei ansambluri folclorice din judeţul Suceava, iar seara au susţinut concerte Hara, Saragossa Band şi Sandar. De altfel, Sandra a oferit un moment cel puţin comic atunci când s-a plâns de frigul de afară, a cerut o aerotermă, dar în euforia recitalului a uitat de prezenţa obiectului pe scenă, s-a împiedicat şi a căzut. Imaginile cu Sandra în timp ce cădea pe scenă s-au viralizat pe internet şi au stârnit discuţii aprinse pe reţele de socializare.

Spectacolul a fost organizat de Consiliul Judeţean Suceava care a plătit 30.000 de euro pentru concertele susţinute de Saragossa Band şi Sandra.

Alte ştiri din Suceava:

Sandra a căzut pe scenă în timpul concertului susţinut la Suceava, de Ziua Naţională a României

Reacţia preşedintelui CJ Suceava la căzătura Sandrei pe scenă: ”Bucovina te dă pe spate”

Un sucevean a omorât un consătean în bătaie pentru că i-a furat telefonul mobil. Victima a fost găsit în propria casă cu toate coastele rupte

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite