Meditații gratuite pentru cei care vor să susțină examen de admitere la Facultatea de Medicină din Suceava FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunile de pregătire se vor derula online, în perioada 8 martie-21 iunie 2023, iar solicitanții trebuie să se înscrie pentru meditații tot online.

foto cursuri gratuite USV jpg

Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare" din Suceava și Asociația Studenților Mediciniști și Biologi au decis să vină în întâmpinarea tinerilor care doresc să se pregătească pentru concursul de admitere 2023, organizat de USV.

Reprezentanții facultății au anunțat că în perioada următoare cadrele didactice care predau disciplina Anatomie vor organiza sesiuni gratuite de meditații.

Se are în vedere pregătirea adecvată a celor care intenționează să devină studenți la specializările din oferta educațională a a a facultății menționate.

Meditațiile se vor derula online, în perioada 8 martie – 21 iunie iar cei interesați se pot înscrie la adresa  https://forms.gle/JWUPpVnf9K9e1Pwz8.

Sesiunile de pregătire vor fi susținute de conf. univ. dr. Alexandru și șef de lucrări dr. Andrei Cucu, online, în fiecare zi de marți și de miercuri, începând cu ora 18:00.

Cei care doresc să afle mai multe informații legate de aceste sesiuni de pregătire, pot  contacta reprezentanții Facultății de Medicină la adresa de e-mail: fmsb.meditatii.anatomie@usv.ro.

Prorectorul USV, profesorul Mihai Dimian, ne-a declarat că Facultatea de Medicină și Științe Biologice este una nou înființată la Suceava și se dorește ca absolvenții de liceu din zonă să fie încurajați să opteze pentru această facultate în loc să plece spre alte facultăți de medicină din țară.

Tocmai de aceea, se oferă sesiuni gratuite de pregătire, fără însă ca participanții să fie obligați ulterior să opteze pentru universitatea suceveană.

Profesorii suceveni doresc însă să le ofere o motivație în plus candidaților să opteze pentru USV și să vină să viziteze în primă fază campusul universitar și să vadă dotările și condițiile de studiu.

Prorectorul USV a explicat că și în trecut profesori din cadrul universității au dat gratuit meditații elevilor de liceu care se pregăteau pentru examenul de Bacalaureat, ulterior aceștia optând pentru facultăți din cadrul USV  și astfel universitatea a avut candidați și ulterior studenți pregătiți, de valoare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite