„Mâncătorul de femei“ a fost audiat. A început să refuze hrana din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Lavric FOTO: Adevărul/D.Z
Vasile Lavric FOTO: Adevărul/D.Z

Vasile Lavric, rădăuţeanul supranumit „mâncătorul de femei”, îşi va petrece sărbătorile de iarnă după gratii, pentru că magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea sa de eliberare.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că Vasile Lavric a început să refuze hrana din arest. 

El se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, de unde a cerut să fie eliberat, argumentând că nu se face vinovat de dispariţia concubinei sale, Aurica Bodnărescu.

Cererea depusă a fost respinsă însă de magistraţi, ceea ce înseamnă că mecanicul auto îşi va petrece Sărbătorile de iarnă după gratii.

În timpul audierilor, Vasile Lavric le-a spus magistraţilor că Aurica Bodnărescu a plecat la muncă în străinătate, mai exact în Anglia, unde are şi o fiică. 

Concubina ar fi luat această decizie pentru că voia să schimbe geamurile de la casă şi să cumpere lemne pentru iarnă.

”În speţă, a decis să plece la muncă în Anglia, fără să îmi spună nimic. Nu aveam bani de lemne. A vrut să plece ca să avem bani să ne cumpărăm lemne şi să ne punem termopane la casă. 

Ideea cu Anglia i-a venit, pentru că fata noastră cea mare este plecată acolo, şi atunci când vorbeam cu ea la telefon, ne spunea de fiecare dată, că reuşea, cam la patru-cinci luni, să pună sus, undeva în jur de patru-cinci mii de euro, şi aşa soţia mea, iată, s-a decis să plece. 

E adevărat, că în ultima vreme, am decis să merg la bancomat şi să scot bani de pe cardul acesteia, paşaportul nu mai este în casă, însă, buletinul l-a lăsat pentru că are nişte credite, iar eu trebuia să merg să le plătesc”, a spus Lavric la audieri, potrivit Antena3.

Aurica Bodnărescu FOTO: monitorulsv.ro

Imagine indisponibilă

Vasile Lavric este principalul suspect în cazul dispariţiei a patru femei cu care s-a iubit. Este vorba despre cele trei surori Iordache din Rădăuţi, care au dispărut în perioada 1995 -2005, precum şi despre Aurica Bodnărescu. Acesta din urmă n-a mai fost văzută de rude şi de prieteni din vara acestui an. 

În periada 1990 -1995, Lavric a fost căsătorit de două ori. Prima soţie a murit într-un accident de circulaţie împreună cu alte două persoane. Maşina în care se aflau victimele a rămas fără frâne. Accidentul s-a produs la câteva zile după ce soţia l-a anunţat pe mecanicul auto Vasile Lavric că divorţează.

A doua soţie a făcut infract la doar 21 de ani.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

SUA. O asistentă din Alaska a dezvoltat o puternică reacţie alergică la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

„Răţuşca cea urâtă“: Povestea vaccinului de care se leagă acum speranţele omenirii

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite