Cum a murit prima soţie a mecanicului auto supranumit „mâncătorul de femei“: „Maşina a rămas fără frâne“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei surori Iordache care au dispărut FOTO: arhiva familiei
Cele trei surori Iordache care au dispărut FOTO: arhiva familiei

Anchetatorii susţin că prima nevastă a lui Vasile Lavric, mecanicul auto din Suceava cunoscut ca „mâncătorul de femei“, a murit în urma unui accident de maşină produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare.

Apar noi şi noi detalii halucinante despre cazul lui Vasile Lavric, bărbatul care se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, fiind acuzat că şi-ar fi ucis cea mai recentă concubină. 

Aurica Bodnărescu a dispărut de acasă în noaptea de 10/11 iunie, iar iubitul ei nu a anunţat Poliţia. De fapt, nimeni nu a anunţat autorităţile.

O instanţă civilă a sesizat în luna iulie că femeia nu s-a mai prezentat la proces. 

Apoi, sora celor 3 surori Iordache care au dispărut în perioada 1995 -2005 după ce au trecut prin aşternutul lui Vasile Lavric, s-a dus la Poliţie şi a depus o plângere oficială prin care a anunţat dispariţia Auricăi Bodnărescu. 

Bărbatul (foto jos) a fost ridicat de acasă de către poliţişti abia săptămâna trecută, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. 

Imagine indisponibilă

Vasile Lavric are 9 copii

Bărbatul care de-a lungul vieţii sale s-a iubit cu 6 femei, care fie au murit, fie au dispărut pur şi simplu şi nu le-a mai găsit nimeni, are nouă copii după cum urmează: doi cu Nicoleta Lavric, doi cu Cristina Lavric, doi cu Nicoleta Lavric (fostă Iordache), un copil cu Ramona Iordache şi alţi 3 cu Aurica Bodnărescu.

Prima soţie a decedat într-un accident rutier

La începutul anilor '90, Vasile Lavric s-a căsătorit cu o tânără pe nume Nicoleta. Femeia a murit într-un accident de circulaţie împreună cu alte două persoane, la scurt timp după ce a depus actele de divorţ. 

„A fost vorba de un accident rutier în care au murit trei oameni, la Podul Vlădichii, la intrarea în Rădăuţi dinspre Milişăuţi. Ancheta a arătat că maşina în care se aflau cei trei oameni a rămas foarte probabil fără frâne. Şoferul nu a mai putut face dreapta şi maşina a ieşit pe câmp, unde s-a răsturnat. Datele de atunci erau că fosta soţie a lui Lavric se întorcea de la o petrecere.

Vasile Lavric este de profesie mecanic auto, iar de aici s-au făcut unele presupuneri, chiar imediat după tragedie. Se ştie că Lavric era foarte gelos şi şi-ar fi urmărit în mai multe rânduri fosta soţia, inclusiv în acea noapte. Mergând pe acest scenariu, acesta ar fi putut umbla la frânele maşinii”, transmite monitorulsv.ro. 

Cristina, a doua soţie a lui Vasile Lavric, ar fi murit la doar 21 de ani, în urma unui atac de cord.

Cele trei surori Iordache, de negăsit

Vasile Lavric deţine un service în municipiul Rădăuţi, în imediata apropiere a locuinţei familiei Iordache. A intrat în atenţia Poliţiei, după dispariţia tinerelor surori Iordache, cu care acesta s-ar fi iubit. Este vorba despre Iuliana dispărută în anul 1995, când avea doar 16 ani, Nicoleta, de 31 de ani, şi Ramona care avea 18 ani, ambele dispărute în 2005, la trei luni distanţă una de cealaltă.

Mecanicul a fost tot timpul principalul suspect în acest caz. În timp ce bărbatul susţinea sus şi tare că cele trei fete au plecat „la produs în Italia”, anchetatorii suspectau că el le-a omorât şi îngropat, deşi nu au reuşit nici până în ziua de astăzi să dovedească presupusele fapte. 

În 2014, mecanicul a ajuns în arestul Poliţiei bucureştene, după ce oamenii legii au făcut noi percheziţii în locuinţa sa, unde au găsit oseminte îngropate. În urma analizelor efectuate în laborator, s-a dovedit că nu erau de proveninţă umană.

Cea mai mare apărătoare a lui Lavric a fost atunci Aurica Bodnărescu, ultima sa concubină, şi ea dispărută în prezent.

Vă invităm să citiţi şi:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre de hoţii de lemne: „Nu era nevoie să curgă sânge” VIDEO

VIDEO Cine este proprietara celor patru câini Rottweiler care au mutilat o femeie pe o stradă din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite