Ieşit din închisoare după ce a fost pedepsit că a încercat să violeze o bătrână, un sucevean s-a întors la aceeaşi victimă pentru a o abuza sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un sucevean a încercat să violeze de două ori, fără succes, o bătrână de 87 de ani
Un sucevean a încercat să violeze de două ori, fără succes, o bătrână de 87 de ani

După ce a stat trei ani în închisoare pentru că a încercat să violeze o bătrână de 87 de ani, imediat după eliberare, Dumitru Marian Morţun a tăbărât din nou peste aceeaşi victimă, însă, din fericire pentru femeie, individul nu a reuşit să facă fapta odioasă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au început urmărirea penală faţă de inculpatul Dumitru – Marian Morţun, de 22 de ani, din satul Nisipitu, comuna Ulma, judeţul Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi lovire sau alte violenţe.

Anchetatorii au stabilit că individul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu forţa în casa unei consătence ce i-ar putea fi bunică, după ce i-a spart un geam. 

Odată ce a pătruns în locuinţă, acesta a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată Anastasia B., în vârstă de 87 de ani, din localitatea Ulma, împotriva voinţei acesteia, după ce a lovit-o de mai multe ori, creându-i leziuni pentru care bătrâna va avea nevoie de 14 – 16 zile de îngrijiri medicale dacă nu intervin alte complicaţii.

Procurorii rădăuţeni au cerut arestarea preventivă a lui Dumitru – Marian Morţun şi pentru că individul a mai fost condamnat la data de 29 ianuarie 2014 la trei ani de închisoare pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă la infracţiunea de viol, la data de 15 iulie 2013, victimă fiindu-i aceeaşi bătrână de 87 de ani.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Dumitru – Marian Morţun pentru o perioadă de 30 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite