Fotografia care a revoltat internetul: saci de gunoi aruncaţi în râul Moldova de angajaţii unei firme din Câmpulung Moldovenesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul unei firme din Câmpulung Moldovenesc a fost fotografiat în timp ce arunca saci cu gunoi pe malul râului Moldova. Imaginea i-a revoltat pe internauţi, care au sesizat Primăria şi Garda de Mediu.

Imaginea a fost publicată pe Facebook de fotograful Cătălin Dumitrescu. În fotografie se poate observa cum un bărbat aruncă un sac cu gunoi în albia râului Moldova, lângă podul care leagă centrul oraşului de cartierul Buneşti. În remorcă se află mai mulţi saci, iar la volanul autoturismului se află un bărbat care îl aşteaptă pe celălalt să termine de aruncat gunoiul.

Autoturismul are numărul de înmatriculare SV 72 SEV şi, potrivit lui Cătălin Dumitrescu, aparţie firmei SC Seveco Trading SRL Câmpulung Moldovenesc, societate care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului.

Fotografia a adunat în scurt timp sute de comentarii, aprecieri şi distribuiri.

„Felicitări Cătălin pentru probă! Meriţi un premiu. Ăştia ar trebui să facă puşcărie şi muncă în folosul societăţii”, a comentat utilizatorul Costel Rotar.

„Uite gunoaiele. Mai nou poartă căciulă să nu le fie frig”, a scris şi Rareş Emanuel Guzganu.

Ameninţat cu amenzi, patronul dă vina pe angajat

„Abia am terminat curăţenia de primăvară. Am cheltuit 100.000 de lei. Am văzut fotografia, este o imagine grăitoare. Dacă firma este vinovată, o putem amenda cu suma maximă de 10.000 de lei”, a spus primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură.

În schimb, patronul SC Seveco Trading SRL susţine că gunoiul aruncat în râul Moldova nu provine de la firmă. Bărbatul susţine că angajatul a folosit autoturismul firmei în scopuri personale.

„În saci era gunoi menajer, nu deşeuri lemnoase. Firma noastră are ca obiect de activitate exploatarea lemnului. Avem contract cu firme de salubritate, nu era necesar să arunce gunoiul”, susţine Cornel Gheorghean.

Bărbatul susţine că marţi seară, împreună cu angajaţi firmei, a curăţat toată zona în care au fost aruncate gunoiale.

Alte ştiri din Suceava:

Patronul care a închis gura ANAF, rămas fără un magazin Killer pentru 50 de lei: „Nu voi cere despăgubiri statului. Mi le-ar plăti tot din banii românilor necăjiţi”

Cimitirul din Suceava în care a fost amenajată o casă memorială a familiei lui Eminescu Inspectorii antifraudă au dat iama în taximetriştii evazionişti

FOTO VIDEO Ţigări de contrabandă în valoare de aproape 65.000 de euro găsite în livada unui adolescent din Suceava

FOTO VIDEO Filmul operaţiunii de salvare a peste 200 de persoane blocate de viscol pe drumul Suceava-Siret

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite