FOTO Sucevenii, aşteptaţi la Iulius Mall la demonstraţiile trupelor speciale ale Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele speciale ale jandarmilor suceveni se vor prezenta în faţa localnicilor în cursul zilei de duminică.  Foto: Sandrinio Neagu
Trupele speciale ale jandarmilor suceveni se vor prezenta în faţa localnicilor în cursul zilei de duminică.  Foto: Sandrinio Neagu

Cei 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române vor fi marcaţi la Suceava prin acţiuni demonstrative ale trupelor speciale ale instituţiei.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava  îi invită pe localnici la o demonstraţie de forţă şi nu numai.

Acţiunea este programată duminică, 31 martie, ora 13.00, în parcarea de la Iulius Mall şi este prilejuită de împlinirea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei din România.

„Detaşamentul de intervenţie al inspectoratului va prezenta exerciţii de intervenţie profesională, un moment de dresaj cu câinii de serviciu, precum şi tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române”, se arată într-un comunicat al IJJ Suceava.

Conducerea Jandarmeriei locale speră ca numărul celor interesaţi de această acţiune să fie cât mai mare, mai ales că nu vor lipsi numere de mare atracţie pentru public.

Jandarmii sărbătoresc, la 3 aprilie 2013, 163 de ani de când a fost semnată ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi” de către domnitorul moldovean Grigore Alexandru Ghica, act prin care s-au pus bazele Jandarmeriei Române.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite