Doi elevi din Suceava au fost snopiţi în bătaie, în plină zi, de un grup format din cinci băieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, elevi ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, au fost agresaţi, ieri, în faţa Catedralei de pe strada Mărăşeşti din Suceava. Tinerii au fost atacaţi de un grup format din cinci agresori, doi dintre aceştia fiind deja identificaţi de poliţie.

Cei doi elevi au fost loviţi de alţi cinci tineri, iar principalii agresori au fost identidicaţi de poliţie. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, în plină zi şi sub privirile mai multor trecători, potrivit site-ului monitorulsv.ro.

Mihai Corbu şi Teodor Horătău, cei doi băieţi agresaţi, se deplasau pe bulevardul George Enescu în momentul în care au fost agresaţi. Aceştia povestesc că agresorii erau „înarmaţi“ cu un telescop metalic şi un box pentru pumn.

Mihai Corbu s-a ales cu răni uşoare, în schimb Teodor Horătău a fost lovit foarte grav şi a ajuns la spital cu patru dinţi rupţi şi unul scos, având şi numeroase leziuni pe mâini şi pe picioare.

Adolescenţii au povestit că îi cunosc pe cei doi fraţi care i-au agresat, Vasile şi Dumitru Uriciuc în vârstă de 17, respectiv 19 ani, dar despre ceilalţi trei care i-au acoperit pe bătăuşi nu ştiu nimic. Totodată, băieţii agresaţi spun că au fost atacaţi din senin, fără să fi existat vreun conflict anterior, lucru confirmat şi de poliţişti.

Poliţiştii au anunţat că pe numele agresorilor a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, iar ancheta continuă pentru a putea fi identificaţi şi ceilalţi trei autori ai agresiunii.

Adolescenţii bătuţi urmează să fie examinaţi medico-legal în această dimineaţă, pentru a se stabili de câte zile de îngrijiri medicale au nevoie. Din primele informaţiile se pare că agresorii nu ar fi străini de găştile implicate în răfuielile petrecute în stradă în ultima vreme.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite