Demonstraţie de tras cu arcul din fuga calului la Rădăuţi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Ştefan a făcut la Rădăuţi o impresionantă demonstraţie de tras cu arcul din goana calului
Denis Ştefan a făcut la Rădăuţi o impresionantă demonstraţie de tras cu arcul din goana calului

Timp de trei zile, hipodromul Hergheliei Rădăuţi a găzduit un adevărat regal hipic. Spectatorii au putut urmări şi o secvenţă desprinsă din filmele de acţiune.

Zeci de cai de rasă au participat la cea de-a XIII-a ediţie a concursului naţional Cupa Bucovina Romsilva.

Spectatorii prezenţi în număr destul de mare în weekend-ul care tocmai s-a încheiat au putut admira şi o demonstraţie de tras cu arcul din fuga calului.

Nestemate pur-sânge crescute de 220 de ani la Herghelia Rădăuţi

Responsabil pentru această demonstraţie a fost Denis Ştefan, cunoscut pentru rolurile din telenovelele "Inimă de ţigan", "Regina", "Iubire şi onoare" sau din filmul "Modigliani", în care a fost dublura celebrului Andy Garcia.

Denis Ştefan a făcut la Rădăuţi o impresionantă demonstraţie de tras cu arcul din goana calului

În concurs au fost prezente şi fetele - jocheu, care au demonstrat abilităţi deosebite, dovedind graţie, talent, dar şi o disciplină de fier.

Evoluţia jocheilor şi cailor a fost influenţată de caniculă, temperaturile de peste 30 de grade dând bătăi de cap organizatorilor. Tocmai din acest motiv, între anumite ore a fost necesară întreruperea concursului, iar o maşină de pompieri a udat periodic terenul hipodromului.

În final, după parcurgerea a 15 probe, concursul a fost câştigat de Ştefan Leonte, cel mai bun călăreţ junior al României, reprezentant al Hergheliei Dumbrava - Neamţ. Locul II a revenit lui Costică Hâj, de la Herghelia Rădăuţi, în vreme ce locul III a fost ocupat de Paul Ionescu, de la Clubul Transilvania Sport Horse.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite