Cum reacționează o vulpe când este urmărită de o dronă în munții din Suceava VIDEO

0
Publicat:

O vulpe a oferit câteva momente amuzante după ce a observat că este urmărită de o dronă. Scena s-a derulat în zona montană a județului Suceava, unde sălbăticiunea părea să dea târcoale pe la curțile oamenilor în căutare de hrană.

Vulpea privește cu nedumerire la drona care o urmărește FOTO captură video Casian Mitu
Vulpea privește cu nedumerire la drona care o urmărește FOTO captură video Casian Mitu

O vulpe a fost filmată acum câteva zile dintr-o dronă în munții din județul Suceava. Animalul părea că se îndreaptă spre curțile sătenilor din zonă, dar a observat că este urmărită din aer.

Sălbăticiunea analizează preț de câteva secunde drona, după care o ia la fugă prin zăpadă.

 Este cunoscut faptul că vulpile dau iama în curțile oamenilor destul de des, unde se hrănesc cu păsări domestice, atunci când nu găsesc hrană în mediul lor natural.

SURSA VIDEO CASIAN MITU

 O vulpe a adus la disperare o familie 

De multe ori vulpile îi aduc la disperare chiar și pe locuitorii din orașe. Așa s-a întâmplat cu o familie din localitatea Jibou.

Casa familiei este situată în centrul orașului Jibou, aproape de Spitalul Orășenesc. Nimeni nu știe cum a ajuns animalul sălbatic în buricul târgului, însă un lucru este cert. Vulpea vine în fiecare seară pentru a înnopta pe terasă.

Oamenii spun că aceasta doarme printre hainele de pe terasă și, de multe ori, mănâncă din alimentele pe care le găsește acolo. Deși, familia a încercat să o gonească, vulpea nu se dă plecată.

De fiecare dată, s-a întors la culcușul de pe terasă. În ultimă instanță, văzând că nu ajung la niciun rezultat, oamenii au cerut ajutorul primăriei.

Deoarece nu este de competența lor, pe 15 decembrie 2023, autoritățile locale din Jibou au cerut ajutorul specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Blidaru, pentru a prinde animalul sălbatic și a-l duce înapoi în pădure.

Animalele sălbatice își fac apariția tot mai des și în Hunedoara. Vulpile, mistreții și căprioarele pot fi văzute în fostele zone industriale de la marginea municipiului, iar uneori ajung pe străzile din centrul orașului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite