Contrabandişti opriţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul serii de luni, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Siret, aflaţi în timpul executării unei misiuni specific de monitorizare a frontierei, au observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune, în apropierea graniţei, pe teritoriul ţării noastre, un grup de trei persoane care transportau mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii au intervenind, somând verbal persoanele să se oprească însă cei trei i-au ignorant şi au luat-o la fugă. În acel moment, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical, fapt care i-a oprit pe cei trei, fiind ulterior reţinuţi.

După cercetarea perimetrului, au fost descoperite 15 baxuri ce conţineau peste 6.700 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova a căror valoare depăşeşte suma de circa 50.000 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cei trei vor fi cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite